در دوره رایگان مقدماتی تا پیشرفته سی شارپ از سایت آموزش برنامه نویسی نونویسان شما این زبان قدرتمند را به صورت کاملا رایگان و پروژه محور یاد میگیرید و تیم ما تا انتهای کار همراه شما است تا بتوانید وارد بازار کار شوید و کسب درآمد کنید.
اصلا نگران نباشید این دوره به زبان ساده است و هیچ پیشنیازی ندارد و تنها لازم است که شما مهارت روشن کردن کامپیوتر خود را داشته باشید.
تمامی قسمت های آموزش رایگان صفر تا صد سی شارپ دارای فیلم های آموزشی هستند تا شما عزیزان بهتر به این زبان برنامه نویسی مسلط شوید.
معرفی دوره رایگان مقدماتی تا پیشرفته سی شارپ
زبان برنامه نویسی سی شارپ چه کاربرد هایی دارد؟
سی شارپ یکی از زبان های قدرتمند برای برنامه نویسی است که کاربرد های بسیار زیادی دارد برای مثال شما میتوانید با یادگیری این زبان یک سایت طراحی کنید که باید در این راه از تکنولوژی Asp.net Core استفاده بکنید که بسیار سریع و قدرتمند است یا اگر قصد برنامه نویسی یک اپلیکیشن موبایل را دارید Xamarin و MAUI به کمک شما میآیند که برای کار با آنها باید به سی شارپ مسلط باشید و حتی میتوانید وارد دنیای هوش مصنوعی شوید که مایکروسافت برای این کار از ML.net رونمایی کرده است.
آیا سی شارپ بازار کار مناسبی دارد؟
قابلیت های زیاد این زبان برنامه نویسی باعث شده است تا بسیار محبوب باشد و با یادگیری آن بتوانید سریع وارد بازار کار شوید برای مثال تنها کافی است که وارد سایت هایی از جمله پونیشا و کارلنسر شوید تا ببینید که پروژه های سی شارپ بسیار زیاد هستند و به راحتی میتوانید با انتخاب آن ها کسب درآمد بکنید زیرا همانطور که بالاتر گفتم سی شارپ کاربرد های بسیار زیادی دارد پس شما عزیزان میتوانید در تمامی زمینه ها پروژه دریافت کنید و وارد بازار کار شوید
چرا دوره آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ نونویسان؟
آموزش جامع سی شارپ کاملا رایگان است و تنها کاری که نیاز است شما برای یادگیری انجام دهید این است که وارد سایت آموزش برنامه نویسی نونیسان شوید و تک تک بخش ها را مرحله به مرحله دنبال بکنید.
در زمانی که دارید یک زبان برنامه نویسی را یاد میگیرید ممکن است سوالی برای شما پیش بیاید تیم ما تا انتهای کار کنار شما عزیزان است تا یک برنامه نویس سی شارپ شوید.
یکی از بهترین روش های یادگیری یک زبان برنامه نویسی این است که شما یک پروژه عملی را پیاده سازی بکنید ما در انتهای دوره برای اینکه مطمعن بشیم شما به صورت کامل بر سی شارپ مسلط هستید یک پروژه عملی پیاده سازی میکنیم پس این دوره پروژه محور است.
آموزش دانلود و نصب ویژوال استودیو 2022
اولین مرحله برای شروع یادگیری این است که شما محیط کد زدن و برنامه نویسی را آماده کنید که ما برای این دوره از Visual Studio 2022 استفاده میکنیم اما اگر ویژوال استودیو شما 2019 است نگران نباشید ما از نسخه 5 استفاده میکنیم تا نیازی به دانلود ورژن جدید این نرم افزار نباشید.
اگر مایل بودید میتوانید مقاله دانلود و نصب ویژوال استودیو هم نگاه کنید.
همانند ویدئو بالا وارد صفحه دانلود ویژوال استودیو میشوید تا با تصویر زیر مواجه شوید که باید در این بخش روی گزینه Community کلیک کنید تا صفحه جدی برای شما باز شود و فرایند دانلود آغاز شود که میتوانید دقیقا مثل ویدئو این IDE قدرتمند را نصب کنید.
دیتا تایپ ها در سی شارپ
در صورت مایل بودن میتوانید مقاله دیتا تایپ ها در سی شارپ را نیز مطالعه کنید.
دیتا تایپ ها انواع شکل داده ها در یک زبان برنامه نویسی هستند برای مثال اگه قصد این رو داشته باشید که از کاربر سن او بگیرید باید از int استفاده کنید که مخفف Integer است و برای دریافت اعداد کاربرد دارد.
یکی از این نوع های داده که میتوانید برای کار با اعداد از آن استفاده بکنید int است که کاربرد های زیادی دارد برای مثال یک ماشین حساب بسیار زیاد از این نوع استفاده میکند.
یکی دیگر از این Data Type ها که string است برای رشته ها کاربرد دارد مثلا برای دریافت نام کاربر اگر در string حتی یک عدد وارد بکنید به صورت رشته باهاش رفتار میکنه و نمیشه اون اعداد رو باهم جمع و تفریق کرد.
یکی از دیتا تایپ هایی که کاربرد های زیادی دارد bool است که فقط دو مقدار true و false را میگیرد برای مثال یک متغیر به نام IsAdmin از نوع bool تعریف که آیا کاربر مدیر سایت هست یا نه که اگه true باشه یعنی شخص ادمین سایت هستش ولی اگه false باشه خیر.
هر روز یک بخش به این مقاله اضافه میشود و بروزرسانی دارد تا اینکه یک پروژه عملی پیاده سازی شود.
مدیریت خطاها در سی شارپ
در برنامه نویسی رفتار کاربر قابل حدس نیست و برای مثال شاید شما تعیین کردید که کاربر فقط شماره تلفن وارد کند اما بجای آن اسم وارد میکند پس برنامه خطا تولید میکند حالا نوبت برنامه نویس است که پیغام مناسب را نمایش دهد که در زبان برنامه نویسی سی شارپ به شکل زیر نوشته میشود.
try
{
}
catch
{
}
در مرحله اول باید خطی که خطا تولید میکند را داخل بدنه try قرار میدهیم و خطایی که میخواهیم نمایش داده شود در بدنه catch.
علاوه بر ویدئو بالا میتوانید مقاله مدیریت خطاها در سی شارپ را نیز مشاهده بکنید.
دستور شرطی if در زبان سی شارپ
دستورات در زبان برنامه نویسی سی شارپ کاربرد های بسیار زیادی دارد برای مثال میتوانید با if بررسی بکنید اگه کاربر ادمین است بتواند وارد پنل سایت بشود و در غیر این صورت اجازه دسترسی نداشته باشد که if به شکل زیر نوشته میشود.
if()
{
}
در داخل پرانتز باید شرطی که میخواهید را بنویسید برای نمونه اگر کاربر مدیر سایت بود تا اینکه بسته به شرط شما کد داخل { } اجرا شود.
در اینجا برای شما ویدئویی آماده کردیم در صورت نیاز میتوانید مقاله دستورات شرطی در سی شارپ را نیز مشاهده بکنید.
دستور شرطی switch در زبان سی شارپ
یکی دیگر از دستورات شرطی در زبان برنامه نویسی سی شارپ switch که یک تفاوت با if دارد و آن هم در این است که از if برای بررسی شرط های کوتاه استفاده میکنیم یعنی وقتی نتیجه فقط true و false است اما switch برای بررسی حالت های بسیار بیشتر از دوتا است مثلا وقتی قصد داریم در هر روز هفته یک پیام به کاربر نمایش دهیم در اینجا نباید از if استفاده بکنیم.
دستور switch به شکل زیر نوشته میشود.
string UserName = Console.ReadLine();
switch (UserName)
{
case "mahdi":
{
Console.WriteLine("Hello Admin");
break;
}
default:
{
Console.WriteLine("Not Found");
break;
}
Console.ReadKey();
}
در ابتدا یک متغیر تعریف کردیم که مقدار آن را از کاربر دریافت میکنیم و آن را داخل شرط قرار میدهیم در case اول نوشتیم اگه کاربر mahdi را وارد کرده بود برای او Hello Admin را نمایش بده default یعنی هرچی جز پیشبینی های ما مثلا شاید پیشبینی کنید که کاربر کلماتی را وارد کند اگه بین این چیزهایی که تعیین کردید کاربر وارد نکرد default اجرا میشود.
در صورت تمایل میتوانید مقاله دستورات شرطی در سی شارپ را نیز مشاهده بکنید.
در پایان این قسمت یک تمرین برای شما در نظر گرفته شده است.
حل تمرین و پایان دستورات شرطی
در بخش قبلی با دستور شرطی switch در زبان برنامه نویسی سی شارپ آشنا شدید اما اگه یخواهید شرط های کوتاه را بررسی کنید که نتیجه true یا false است بهینه تر است که از if استفاده بکنید یکی دیگر از دستورات شرطی که در برنامه های ما کاربرد زیادی دارد if است که نحوه نوشتن آن در کد به شکل زیر است.
if ()
{
}
در داخل پرانتز جلوی if باید شرطی که میخواهید بررسی کنید را وارد کنید برای مثال به کد زیر دقت کنید.
string UserName = Console.ReadLine();
if (UserName == "Ali")
{
Console.WriteLine("Hello Admin")
}
وقتی که نام کاربری وارد شده از سوی کاربر Ali باشد روی صفحه Hello Admin نمایش داده میشود این دستور یک بخش دوم دارد که else نامیده میشود و دستور شرطی همراه else به شرح زیر است.
if ()
{
}
else
{
}
اگر شرط داخل پرانتز برقرار نباشد و false شود else اجرا میشود بزارید تا با مثال بالا براتون توضیح بدم به کد زیر دقت کنید.
string UserName = Console.ReadLine();
if (UserName == "Ali")
{
Console.WriteLine("Hello Admin")
}
else
{
Console.WriteLine("Hello User")
}
در مثال بالا گفتم که اگه کاربر نام کاربری خود را Ali وارد کند با پیغام Hello Admin مواجه میشود ولی ممکن است که شخص مدیر نباشد و نام کاربری دیگری وارد کند در این صورت else اجرا میشود.
تمرین قسمت قبلی در ویدئو این قسمت حل شده است.